Najnovšie recenzie zo sekcie Krmivo pre hlodavce
zajkom chutili
zajkom chutia
- Králikom veľmi chutí
- Kvalitné zloženie
- Trošku vyššia cena oproti iným
Našim králikom granulky veľmi chutia, jeden by iné ani nezjedol, je strašne výberavý, no tieto granule má už viac 5 rokov a je zdravý a má krásnu a hebkú srsť. Druhá zje všetko, ale chutia jej tieto granulky, je mladšia, takže sme len začali (asi pol roka ich papá). Výber je jasný. Odporúčam z vlastnej skúsenosti. Sú trošku drahšie, ale oplatí sa to.
Ovsenú slamu používam ako suché krmivo a podstielku pre morčatá! Kedže morčatá sú spokojné tak som spokojný aj ja!
- Tyčinky boli ako mlska veľmi dobre
Oblubene krmivo nasho kralika ;)
- kompletné kvalitné krmivo, škrečkom veľmi chutí
kvalitne granulky pre stareho kralicka, dobra cena a chuti
- kvalitný tovar za výbornú cenu
kvalitný tovar za výbornú cenu
- ok, spokojnosť
Náš zajačik sa za nimi ide zblázniť... a aj cena je vyhovujúca :-)
Granule krásne voňajú a hlavne nášmu maznáčikovi chutia.
Sú to chrumkavé valčeky, zajkovi chutia. Ak ich zajko nechce a nemá k ním dôveru, lebo je to niečo nové, treba ich rozlomiť, aspoň u nášho to fungovalo .
Kapsičky sú veľmi chutné, zajko ich obľubuje, ponúkame mu kôli vitamínom
- Tak ako sa píše na produkte, kapsičky sú veľmi chutné a veľmi pomoholi zajkovi s jeho srsťou, ktorú si líže hlavne v období plznutia. Zajko srsť veľmi dobre vyprázdňuje spolu s bobkami .Má 2,8 kg a na deň dávame najviac 4-5 kapsičky. Cena za kapsičky za ich účinok je primeraná.
Výhodný a kvalitný produkt
- zatial najlepsie krmivo pre rozmazlencov.z tych zmiesanych krmiv vyzral len par dobrot a polovica sa vzdy vyhodila.teraz staci len doplnat
- Dobrá cena
- Super doplnok
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »