Najnovšie recenzie zo sekcie Krmivo pre hlodavce
- No.:1
- Fajn výrobok, dobrý pomer cena a kvalita a veľkosť balenia.
- Kúpila som pre škrečka pre zmenu - kvôli bielkovinám a omega 3 obsahu.
- Zatiaľ chutí, uvidíme aký výsledok prinesie v budúcnosti - či sa zlepší kvalita srsti a pod.
- Super vôňa výrobku, dobré zloženie. Môj škrečok sa na to hneď vrhol a chutilo mu :) dobrá kúpa ak chcete vyskúšať niečo iné ako klasické zmesi. Zavesenie na drievku ponúka aj aktívnu účasť malého hlodavca. Ja som zavesila aj na špagát, takže sa škrečok viac musí snažiť .. Čiže sa aj zabaví, aj sa naje. Takže potom v noci nebuntoší :D
- Originálna chuť
- Za mňa super nápad tento produkt. Zmena v strave pre malé všežravce - Môj škrečok napr. nechce červy, ale toto mu chutí.
- Dlho to vydrží aj keď som pár dní odcestovaná a malý je spokojný :)
kupujem pravidelne
- Morčaťu chutí, odporúčam, dobré zloženie
Morcatam chutia len tieto granule
- Cena, kvalita
- Zdravá varianta
- Bez obilnín
Kupujem už veľa rokov, podľa mňa jedno z najkvalitnejších krmív pre králiky na trhu bez obilnín. Králikom chutí a nutričné výživné.
Spokojnosť.
Hodnotila by som, keby mi produkt prišiel. Zatiaľ márne čakám.
- Veľa malých častí až prach
morčiatkam veľmi chutí, neobsahuje obylniny, ktoré pre hlodavce nie sú vhodné a je to výhodné veľké balenie
objednala som na skúšku, náš maškrník si vyberá len to čo má rád , ale to málo čo ostane v miske odporúčam.
Odporúčam objednávam pravidelne a náš maznáčik nechce nič iné.
Produkt ako maškrta mala úspech
Táto potrava mojim morčiatkam chutí
Tyčinky kupujem pravidelne vždy s inou príchuťou
Srdiečka mojim morčiatkam veľmi chutia
- Chutia nemáme žiaden problém dobré zloženie.
Stále objednám s obchodom som spokojná s tovarom
Stále objednám s toho obchodu som spokojná s tovarom aj komunikácia aj dodacia lehota
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »